شومینه ها و تفاوت هایشان، برقی، هیزمی یا گازی

شومینه ها بخشی از دکوراسیون داخلی هستند که در کنار زیبائی، بسیار کاربردی هستند. تفاوت شومینه ها از جهات مختلف قابل بررسی است. انواع شومینه ها شامل، شومینه برقی، شومینه گازی، شومینه هیزمی و … است. به لحاظ نوع سوخت، تفاوت هائی با هم دارند. در ادامه بپردازیم به بررسی و مقایسه انواع شومینه ها:

  • نوع سوخت شومینه ها

برای کنترل حرارت یک شومینه برقی نیازی به تهیه هیزم نیست. سوختن چوب در شومینه هیزمی امری است که موجب آلودگی هوا و تولید دوده می شود. همچنین نیاز به انبار و نگهداری هیزم نیز دارد و علاوه بر این با محیط زیست سازگار نیست.

در شومنیه های گازی نیز می بایست هزینه زیادی بابت لوله کشی گاز و تعبیه دودکش متحمل شوید و مهم اینکه هر دو موجب آلودگی و مصرف اکسیژن خانه شما می شوند.

بنابراین بر خلاف انواع گازی و هیزمی، نوع برقی با نمایش آتش و تأمین گرمایش مطلوب، مهمان خانه شما است. این شومینه هیچگونه کربن مونوکسید، کربن دی اکسید، متان، فرمالدئید، نیتریک اکساید، بخارآب، اک

سید نیتروژن، هیدروکربن ندارد. به این معنی که انتشار هرگونه آلودگی داخلی یا خارجی آن صفر است.

در شومینه برقی سوختن چوب واقعی وجود ندارد. این تکنولوژی با استفاده از هیزم های مصنوعی کامپوزیتی و لامپ های ال ای دی (LED)  بوده که سوختن واقعی را تداعی می کند. به علاوه مصرف برق خیلی کمی دارند.

شومینه-هیزمی
شومینه-هیزمی
  • امنیت بالا و پاکیزگی

یکی از دلایل انتخاب نوع برقی به عنوان سیستم گرمایشی، امنیت و پاکیزگی آن است. طراحان و مهندسین شومینه برقی نهایت سعی و تلاش خود را به کار برده اند تا محصولات را با بالاترین کیفیت، بیشترین بازدهی و حداکثر استانداردهای ایمنی ممکن در طراحی تولید کنند.

به لحاظ رعایت کلیه استانداردهای بین المللی در مدل های برقی شما بدون نگرانی زندگی و با آرامش خاطر می توانید بخوابید و دیگر نگران خطرات گاز گرفتگی نباشید.

همچنین به علت وجود سیستم های تایمر قطع کننده اتوماتیک خطر آتش سوزی ناشی از حرارت بیش از حد لوازم الکتریکی نیز وجود ندارد . شومینه برقی در شرایط استاندارد حرارت و گرمای کافی برای یک اتاق ۴۰ مترمربع را تولید می کند که به علت سیستم خنک کنندگی در حالت کار خنک باقی می مانند. با وجود این تنظیمات از خطرات صدمات سوختگی نیز کاسته شده است .

شومینه
شومینه
  • نصب و تغییرات شومینه ها

نصب و هرگونه تغییر در شومینه هیزمی یا گازی با سختی زیادی همراه خواهد بود. برای تغییرات در طرح های سنتی، بنایی و سنگ تراشی نیاز است. بنابراین هزینه و فضای خانه شما را به هدر می دهند. همین طور روشن و خاموش شدن آن ها دشوار است، در حالی که شومینه های برقی به راحتی و تنها به یک خروجی برقی استاندارد نصب می شوند، نصب راحت و حمل آسان شومینه های برقی، این امکان را برای شما فراهم می کند تا شما بتوانید آنها را به راحتی به مکان مناسب موردنظر جا به جا کنید، این محصولات به راحتی اتاق را به یک فضای دنج و راحت تبدیل می کنند.

شومینه های برقی بر روی هر سطحی قابل نصب هستند و نیاز به هیچگونه دریچه و دودکش ندارند. برای استفاده از آن ها کافی است سیم شان را به برق بزنید.

شومینه برقی
شومینه برقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *