ویژگی های شومینه برقی

شومینه برقی، از محبوب ترین اجزای دکوراسیون داخلی است که با سوخت برق کار می کند، ویژگی های شومینه برقی موجب تمایز آن در مقایسه با سایر انواع شومینه ها می شود. راه اندازی شومینه برقی بسیار آسان است، شما از همان سیم کشی استاندارد خانه خود بدون نیاز به اجرای سیم کشی ویژه استفاده می نمایید، فقط کافی است شومینه را در نزدیکی یک پریز برق قرار داده و دوشاخه را به آن متصل نمایید شومینه های برقی هوشمند هستند و از طریق کلیدهای لمسی یا ریموت کنترل و یا از طریق گوشی های هوشمند یا تبلت شومینه خود را می توانید روشن نمایید.

 

ویژگی های شومینه برقی:

  • کیفیت هوا (سوخت پاک) :

شومینه های امروزی کم کم در حال جدا شدن از سبک و سیاق شومینه های قدیمی هستند و با پیشرفت علم و تکنولوژی وارد عرصه جدیدی از فناوری شده اند و در راستای حرکت جهانی به سوی سوخت پاک و دوستدار محیط زیست، نحوه کار و تولید گرمایش آن نیز متفاوت تر شده است.

شومینه برقی
شومینه برقی

 

 

  • کارکرد شومینه برقی

اساس کار شومینه های برقی ایجاد گرمایش از طریق سیستم الکتریکی است، یعنی فرآیند تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی گرمایی است. شومینه های برقی برای تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی گرمایی از یک هیتر برقی استفاده می کنند، عبور جریان برق از داخل مقاومت الکتریکی هیتر شومینه سبب تولید گرما می شود.

برای بهبود این امر تمامی شومینه های برقعی با فن و هیتر قدرتمند طراحی شده اند تا اتاق هایی را که شما بیشترین اوقات خود را در آن سپری می کنید با استفاده از سیستم کانوکشن گرم نگه دارید .

اجرای سیستم کانوکشن در شومینه های برقی با استفاده از یک سیستم قوی بادبزن ارتقاء یافته است، بخاطر وجود سیستم دمنده هوا در شومینه برقی (معمولاً با دبی هوای ۱۳۰ مترمکعب در ساعت)، هوای گرم در محیط خانه با سیستم همرفت (کانوکشن) دائماً در حال چرخش بوده و محیط خانه به طور یکنواخت گرم می شود.

در تکنولوژی های اخیر برای شعله های نمایشی شومینه های برقی، از لامپ های LED فیلامنتی استفاده می شود، لامپ های LED بدون داشتن جیوه به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای کمک می کنند و با مصرف انرژی خیلی کم شعلع بسیار مناسبی را به نمایش می گذارد. بنابراین، این عملکردها راندمان بازده گرمایشی و حرارتی و نمایشی شومینه برقی را بسیار افزایش داده است .

 

ویژگی های شومینه برقی
ویژگی های شومینه برقی

 

  • تنوع در انواع سبک و رنگ

شومینه های برقی در سبک های کلاسیک و مدرن فراهم بوده انواع طرح ها و رنگ های این شومینه ها پاسخگوی سبک های مختلف و سلیقه های زیبای شماست. شما می توانید نمونه ای که با محیط و دکوراسیون داخلی خانه شما مناسب می باشد را انتخاب و سبک شخصی خودتان را پیاده کنید برای مثال در منازلی با سبک دکوراسیون کلاسیک با لوسترهای برنزی با شکوه شومینه های کلاسیک مناسب تر است و همچنین با سبک دکوراسیون مدرن تر با لوسترهای کریستالی و دیوارکوب‎های مدرن کریستالی ، شومینه های برقی دیواری مدرن مناسب تر می باشد. همان طور که در عکس می بینید لوسترهای کریستالی بسیار همخوانی دارد با شومینه های مدرن دیواری.

 

تنوع شومینه
تنوع شومینه

 

 

انواع رنگ شومینه های برقی شامل : طلایی ، نقره ای ، سفید و مشکی می باشد که با انواع سبک دکوراسیون متناسب است.

شومینه های برقی در دو نوع موجود هستند ، با حرارت و بدون حرارت.  که در این حالت شما این اجازه را دارید تا از یک نمایش ملایم آتش در طی تمام فصول سال استفاده کنید. بنابراین با داشتن شومینه های برقی گرمی و ظرافت را در هریک از اتاقهای خود تجربه کنید .

 

انواع شومینه برقی
انواع شومینه برقی

 

  • نحوه و شرایط نصب شومینه های برقی

از نظر نصب شومینه های برقی محدودیتی وجود ندارد. شومینه های برقی قابلیت نصب روی دیوار به حالت یک شومینه ال سی دی (LCD Fireplace) یا به صورت شومینه زمینی کلاسیک و یا به حالت یک شومینه پرتابل و قابل حمل را دارند .

لازم است بدانیم برای شومینه های پرتابل فریم چوبی با رنگ دلخواه شما قابل ترکیب می باشند. ظاهر چوبی و طراحی مستقل این شومینه ها این امکان را فراهم می آورد تا از اتاقی به اتاق دیگر به راحتی قابلیت جا به جایی داشته باشد و برای خانه، آپارتمان و یا دفتر کار مناسب و قابل استفاده باشند. همچنین علاوه بر جابجایی، شومینه های برقی در هر موقعیتی از خانه قابل نصب هستند، در دیوارهای داخلی، در ارتفاع پائین یا بالا، حتی در گوشه و کنج اتاق شما.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *