طرز کار انواع شومینه برقی

تنوع در ابعاد، طرز کار و انواع شومینه برقی، موجب شده تا از محبوبیت فراوانی برخوردار باشد. یکی از موارد قابل توجه در خرید شومینه برقی، بررسی همین تنوع ها است.

انواع شومینه برقی
انواع شومینه برقی

انواع شومینه برقی:

تنوع در رنگ شومینه ها ، که رنگ کادر حاشیه نمایشگر می‎باشد که شامل رنگ‎های مشکی ، سفید ، طلایی و استیل می‎باشد.

تنوع در رنگ نور ال ای دی داخل نمایش گر این شومینه‎ ها که در زمان سفارش به صورت تک رنگ یا به صورت دو رنگ مجزا که در شومینه شما می تواند تغییر کند و تنوع ایجاد کند قابل سفارش می باشد. بهترین رنگ مورد قبول که جلوه بسیار خوبی دارد رنگ آبی و نارنجی شعله ها می‎باشد.

شومینه ها می توانند به دو نوع هیزمی و سیلیکونی تولید شوند و زمان سفارش مشتری عزیز حق انتخاب دارد.

تنوع در نوع گرمایش ، دو نوع گرمایش وجود دارد شومینه با گرمایش از روبه رو و شومینه با گرمایش از پایین که ابعاد آن ها متفاوت خواهد بود.

شومینه برقی
شومینه برقی

طرز کار شومینه برقی :

شومینه های برقی قابلیت کنترل از راه دور توسط Remote control را دارند. به علاوه از طریق گوشی هوشمند و تبلت نیز قابل کنترل هستند. همچنین دارای پنل کنترل روی خود نیز می‎باشند.

شومینه‌ های برقی به دو صورت‌ نمایشی و گرمایشی قابل‌ استفاده هستند. شما می‎ توانید شومینه برقی با حالت نمایش را داشته باشید یا شومینه با دو حالت نمایش و گرمایش. البته شومینه های گرمایشی با دو نوع گرمایش از رو به رو و گرمایش از پایین موجود می ‎باشند.

در شومینه‌ های برقی گرما توسط فن به محیط منتقل می‌شود و هیتر های موجود در شومینه گرمایش را تولید می ‎کنند. دارای ۲ حالت به صورت حداقل و حداکثر برای تنظیم حرارت می‎باشد. همین طور دارای ریموت کنترل و پنل کنترل تعبیه شده بر روی دستگاه قابل تنظیم می‎باشد.

تصویری است که به صورت شعله آتش در شومینه برقی نمایش داده می‎شود دارای ۵ حالت برای کم و زیاد شدن نمایش شعله می‎باشد. همین طور رنگ شعله ها قابل تغییر است که این تنظیمات از طریق ریموت بنا به سفارش اولیه که خود مشتری انتخاب می ‎کند. کنترل می‎شود و لازم به ذکر است که به دلیل استفاده از لامپ های  LEDمصرف برق بسیار پایینی دارد.

دقت داشته باشید شیشه مصرفی در انواع شومینه سکوریت می‎باشد.

اگر شومینه شما روی دیوار نصب می شود و دیواری است می‌ توانید دور شومینه را با طرح دلخواه و طراحی مناسب قاب بگیرید.

شومینه های برقی با بدنه‌ های چدنی یکی از انواع شومینه های برقی هستند که گران‌ ترهستند ولی دوام بالایی دارند.

اگر شومینه را روی دیوار بیرونی ساختمان قرار دهید یا زیر پنجره ها جا گذاری کنید میزان هدر رفت هوای گرم بیشتر خواهد بود. پس توجه داشته باشید که شومینه را در قسمتی از فضای خود نصب کنید که میزان انرژی کمتری هدر رود.

گرمای شومینه برقی
گرمای شومینه برقی

شومینه های برقی چه مقدار گرما تولید می کنند ؟

شومینه های برقی بیش از ۵۰۰۰ Btu/H گرمایش دارند (در حالت روشن بودن با ۱۵۰۰ وات در ساعت) و در شرایط استاندارد حرارت و گرمای مورد نیاز برای یک اتاق تا ۴۰ مترمربع را در یک ساعت فراهم می کنند.

همچنین به عنوان یک سیستم گرمایشی مکمل برای محیطی در حدود ۱۰۰ مترمربع نیز می توانند مناسب باشند. البته اشاره نمودیم که در شرایط استاندارد، یعنی دمای مورد انتظار شما باید در حد استاندارد باشد. علاوه بر این تأمین گرمایش بستگی به سیال بودن هوای خانه شما نیز دارد، یعنی میزان گرمایش فضا رابطه مستقیم با دفعات باز و بسته شدن در و پنجره دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *